puur_uitvaartzorg_harderwijk

Contact Puur Uitvaartzorg

Contact opnemen of wensenboekje aanvragen

Bij overlijden: 0341 701 007
Informatie: 06 439 88 294

Postadres:
Postbus 148
3840 AC  Harderwijk

E-mail:
info@puuruitvaartzorg.nl

Aanhef:
DhrMevr

Aanhef:
DhrMevr

 • Lieve groeten, Ida
  Hallo Marinka, ik kan absoluut met een goed gevoel op de uitvaart terug kijken en vond het een mooi en waardig afscheid. Maar wat nog veel belangrijker is: mijn vader vond het ook een mooi en waardig afscheid en was heel tevreden…en die is niet gauw tevreden te stellen! Mijn moeder wilde nooit over deze dingen spreken, maar ik weet zeker dat mijn moeder het zich precies zo gewenst zou hebben. En dat voelt goed! Hartelijk dank voor jouw goede ideeën en begeleiding – dat heeft het afscheid voor ons zo bijzonder gemaakt! 
  Lieve groeten, Ida
 • Verdrietige groet, Kees, Jutha, Fjodor en Detty
  Na het overlijden van mijn vrouw, kwamen wij in contact met Debbie Duits. Zij begeleidde ons naar het afscheid van mijn vrouw, onze moeder, oma en dochter. Dit deed zij op een zeer professionele maar ook troostend warme manier. Zij hield ons bij de les, gaf ons huiswerk en bewaakte streng de tijdslijn. En, ondanks de verdrietige omstandigheden, we hebben zelfs nog met elkaar kunnen lachen. Dit alles leidde tot een mooi, warm, waardig en emotioneel afscheid waar wij met een zeer goed gevoel op terugkijken. Debbie, hartelijk dank voor de goede en warme begeleiding in die moeilijke tijd.
  Verdrietige groet, Kees, Jutha, Fjodor en Detty
 • Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
  Dankzij Kitty heb ik dingen gedaan die ik van te voren nooit gedacht had. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat het, ook al klinkt dat misschien raar, de perfecte uitvaart was en dat was het mooiste wat we mijn vader als laatste hebben kunnen geven.
  Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts

Voor informatie: 06 439 88 294 Bij overlijden: 0341 701 007