Wegens Corona helaas geen vragenuurtje

Wereldlichtjesdag
11 november 2018
Theater Boven Water brengt verhalen over de dood tot leven
16 januari 2020
Wereldlichtjesdag
11 november 2018
Theater Boven Water brengt verhalen over de dood tot leven
16 januari 2020

puur_uitvaartverzorging

Wegens Corona helaas geen vragenuurtje in De Kiekmure Harderwijk en de Oude Bieb Zeewolde


Wie vanwege een overlijden een dierbare moet missen, wordt overspoeld door een golf van emoties. Echter, juist in deze periode moeten er, ondanks verdriet, veel zaken geregeld worden. Puur Professionele Uitvaartzorg neemt deze zorg al ruim 9 jaar op persoonlijke wijze uit handen.

Kitty de Keijzer -eigenaar van Puur-  vindt het na ruim 8 jaar nog steeds fijn om er in een moeilijke periode voor mensen te zijn. “Vanuit mijn kernwaarden aandacht, zorgvuldigheid, luisteren en inlevingsvermogen doe ik er alles aan om te zorgen dat de nabestaanden na afloop, ondanks hun verdriet, met een goed gevoel terugkijken op het afscheid.”

Uitbreiding– Puur Uitvaartzorg is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Om continuïteit en kwaliteit te waarborgen is ze een samenwerkingsverband met twee andere vrouwelijke uitvaartbegeleiders aan gegaan; Herma van Zalk van Addio en Katinka Kremer. “Wij kennen de regio, de lokale gewoonten en de mogelijkheden goed. Bovendien hanteren wij dezelfde werkwijze. Door de intensieve samenwerking hebben wij nauwe contacten met alle uitvaartcentra, kerken, crematoria en begraafplaatsen in de regio. Hierdoor zijn wij in staat u uitgebreid te adviseren over alle mogelijkheden. Ik ben trots op ons team van vakvrouwen.”

Vragenuurtje De Kiekmure  Harderwijk– Steeds vaker voeren wij voorgesprekken om uitvaartwensen te bespreken. Vaak met mensen die ongeneeslijk ziek zijn, maar ook als er geen overlijden verwacht wordt. Wij kunnen met u in gesprek gaan over wat er wat er kan en mag. Van dit gesprek maken wij een verslag en als u dat prettig vindt ontvangt u daarbij een overzicht van de te verwachten kosten. Praten over kosten vinden wij heel normaal en we denken graag mee vanuit uw budget. Ook wanneer u al ideeën heeft over uw eigen uitvaart is het verstandig om dit vast te leggen. Hiervoor hebben wij een wensenboekje ontwikkeld dat u kosteloos bij ons via de website www.puuruitvaartzorg.nl kunt aanvragen.

Naast een voorgesprek of een wensenboekje is het ook mogelijk om kennis te komen maken tijdens het vragenuurtje in De Kiekmure, Tesselschadelaan 1 in Harderwijk. Iedere eerste maandag van de maand van 15.30-16.30 uur.

Meer specialisme bij vragenuurtje Oude Bieb Zeewolde – Naast een voorgesprek of een wensenboekje dat u vrijblijvend aan kunt vragen, is het ook mogelijk om kennis te komen maken tijdens het vragenuurtje in de Oude Bieb in Zeewolde. Vanaf 1 april zal dat iedere eerste dinsdag van de maand van 15.30- 16.30 uur zijn. Hierbij schuiven nog meer specialisten aan te weten: Baukjen Anema van Adminplusser en Carine de Wolff van de palliatieve (terminale)zorg van Allerzorg in Zeewolde. Baukjen biedt op een laagdrempelige manier hulp aan mensen die voor en na een overlijden met vragen zitten. Bijvoorbeeld op het gebied van inkomen, toegang tot de bankrekening, belasting. Zij kan helpen bij het beschrijven wat er administratief geregeld moet worden na overlijden in een Persoonlijk Memorandum (denk hierbij aan financiële zaken, woning, verzekeringen, gas, water en elektriciteit, lidmaatschappen etc.). Carine geeft voorlichting over wat er mogelijk is aan zorg thuis in de laatste levensfase. Ook hier blijkt nog veel onbekendheid te zijn. Zo zijn wij eenvoudig bereikbaar voor het beantwoorden van uiteenlopende vragen rondom het levenseinde. De koffie staat voor u klaar.