puur_uitvaartzorg_harderwijk

Wij staan u graag bij in een periode van afscheid

Afscheid heeft alles met liefde te maken

Over ons

Het mogen begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouwen we als dankbaar en waardevol werk. Elke overledene is bijzonder, over ieder mens zou je een boek kunnen schrijven. Het is telkens weer fijn om families te kunnen helpen en inspiratie te geven bij een heel ‘eigen’ afscheid.

We doen uitvaarten in kerken en crematoria, maar ook op heel andere locaties. Soms kan het gewoon thuis of in eigen tuin. We wegen verschillende mogelijkheden en geven inspiratie waardoor een afscheid ontstaat dat past bij de overledene én bij de nabestaanden. Als nabestaanden goed op de uitvaart kunnen terugkijken, dan is dat een goed begin van een gezond rouwproces. We proberen dicht bij te staan, mee te denken, doen een stapje terug waar mensen graag zelf de regie willen hebben.

Over Marinka

Regelmatig vragen mensen waarom ik dit werk ben gaan doen. Mijn vader overleed toen ik 22 jaar was. Zijn uitvaart werd snel en netjes geregeld, maar achteraf gezien miste ik onze eigen invulling. Toen al dacht ik na over hoe wij misschien beter betrokken hadden kunnen worden.

In de jaren die volgden bleef er bij herinneringen aan die periode telkens iets knagen. Uiteindelijk ben ik de opleiding uitvaartverzorgster gaan doen en ben me sindsdien gaan richten op persoonlijke uitvaarten. Vanaf de eerste dag wist ik dat ik mijn bestemming had gevonden. Dat is inmiddels al weer negentien jaar geleden.

Debbie, Marinka en Kitty

” Het is en blijft voor ons heel bijzonder om nabestaanden in een sfeer van vertrouwen bij te mogen staan”.

Marinka de Haan – eigenaar

 • Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
  Dankzij Kitty heb ik dingen gedaan die ik van te voren nooit gedacht had. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat het, ook al klinkt dat misschien raar, de perfecte uitvaart was en dat was het mooiste wat we mijn vader als laatste hebben kunnen geven.
  Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
 • Familie Dries van den Berg
  Na het plotselinge verlies van onze vader, opa en geliefde, hielp Kitty ons bij de organisatie van een mooie uitvaart. We kijken dankbaar terug op een intens en troostrijk afscheid. Het beeld blijft ons altijd bij dat ze met haar rode sjaal waardig voor de rouwkoets uit liep. Zo vervulde ze die hele week een onmisbare rol: liefdevol, betrokken en daadkrachtig.
  Kitty, je bent een topper. Dankjewel!
  Familie Dries van den Berg
 • Laura en Geerling Petersen
  Onlangs is onze zoon 2 dagen na de geboorte helaas overleden. Op dat moment kom je onverwachts voor zoveel keuzes te staan. Katinka heeft ons van begin tot einde ontzettend goed begeleid om alle beslissingen te kunnen nemen. Ideeën werden aangedragen, en er werd rekening gehouden met mij als kraamvrouw. Katinka was erg betrokken bij ons, je kon voelen dat ze dit beroep met passie en liefde doet! Nogmaals heel erg bedankt!
  Laura en Geerling Petersen

Voor informatie: 06 439 88 294 Bij overlijden: 0341 701 007