puur_uitvaartzorg_harderwijk

Bij overlijden

Afscheid heeft alles met liefde te maken
melding

Wanneer iemand is overleden, dient er eerst een arts ingeschakeld te worden om het overlijden vast te stellen. Vervolgens kan PUUR gebeld worden via het meldingsnummer 0341-701007.

Ook als een overlijden naderend is kunt u al contact met ons opnemen. We kunnen dan vrijblijvend kennis maken. Ook kunnen we alvast de wensen aangaande de uitvaart op een rijtje zetten en daarvan de te verwachten kosten berekenen. Soms is het al heel fijn om elkaar ontmoet te hebben nog voor het overlijden daadwerkelijk plaatsvindt.

Een uitvaart kost geld. Daarom zullen wij duidelijk aangeven wat de te verwachten kosten zijn. Nadat alle wensen zijn geïnventariseerd zullen we voor u een kostenbegroting maken. Op de consumpties na zijn dan bijna altijd alle kosten helder.

Op de uiteindelijke factuur maken we duidelijk wat de daadwerkelijke kosten zijn en indien deze afwijken van de begroting, waarom dat zo is. Hierin zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Ook kunnen we voor u regelen dat het verzekeringsgeld wordt uitgekeerd.

uitvaart_kost_geld

Wij kunnen (al dan niet samen met u) zorg dragen voor;

 • de laatste verzorging van uw dierbare
 • de opbaring thuis of elders
 • het drukwerk
 • het vervoer
 • de afscheidsbijeenkomst, ceremonie of plechtigheid
 • de begrafenis of crematie
 • administratieve zaken en nazorg
 • Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
  Dankzij Kitty heb ik dingen gedaan die ik van te voren nooit gedacht had. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat het, ook al klinkt dat misschien raar, de perfecte uitvaart was en dat was het mooiste wat we mijn vader als laatste hebben kunnen geven.
  Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
 • Familie Dries van den Berg
  Na het plotselinge verlies van onze vader, opa en geliefde, hielp Kitty ons bij de organisatie van een mooie uitvaart. We kijken dankbaar terug op een intens en troostrijk afscheid. Het beeld blijft ons altijd bij dat ze met haar rode sjaal waardig voor de rouwkoets uit liep. Zo vervulde ze die hele week een onmisbare rol: liefdevol, betrokken en daadkrachtig.
  Kitty, je bent een topper. Dankjewel!
  Familie Dries van den Berg
 • Laura en Geerling Petersen
  Onlangs is onze zoon 2 dagen na de geboorte helaas overleden. Op dat moment kom je onverwachts voor zoveel keuzes te staan. Katinka heeft ons van begin tot einde ontzettend goed begeleid om alle beslissingen te kunnen nemen. Ideeën werden aangedragen, en er werd rekening gehouden met mij als kraamvrouw. Katinka was erg betrokken bij ons, je kon voelen dat ze dit beroep met passie en liefde doet! Nogmaals heel erg bedankt!
  Laura en Geerling Petersen

Voor informatie: 06 439 88 294 Bij overlijden: 0341 701 007