Afscheid van Kitty, maar niet van Puur

Theater Boven Water brengt verhalen over de dood tot leven
januari 16, 2020
Uitnodiging voor een bakkie troost
januari 4, 2024
Theater Boven Water brengt verhalen over de dood tot leven
januari 16, 2020
Uitnodiging voor een bakkie troost
januari 4, 2024

Afscheid van Kitty, maar niet van Puur

 

De afgelopen dertien jaar is Puur Professionele Uitvaartzorg een echt begrip geworden in Harderwijk, Zeewolde en omstreken. Omdat Kitty in 2020 corona kreeg, en als gevolg daarvan Longcovid, heeft ze nu meer regelmaat in haar leven nodig. Daarom heeft ze iemand gezocht die haar bedrijf op dezelfde zorgvuldige manier zou kunnen voortzetten. En dat is gelukt. In Marinka de Haan vond zij een ondernemer die net zo betrokken en creatief te werk gaat als zijzelf. Puur zal dan ook voortgezet worden door Marinka zelf, uitvaartleidster Debbie Duits uit Harderwijk en andere ervaren uitvaartleiders.

Kitty zal zeker nog verbonden blijven aan de onderneming, maar Marinka neemt de dagelijkse gang van zaken over. “We willen graag doorgaan zoals Kitty dat deed. Puur blijft hetzelfde kleinschalige bedrijf waar iedereen terecht kan voor een mooi en persoonlijk afscheid; met zorg en aandacht. Neem gerust contact op om kennis te maken of om samen te kijken wat Puur voor jullie kan betekenen. We staan voor jullie klaar”, aldus Marinka.

Kitty geeft aan er alle vertrouwen in te hebben dat Puur echt Puur blijft! “Verder wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen dat wij de afgelopen jaren hebben gekregen. Met liefde hebben we vele families mogen begeleiden”, aldus Kitty.

Hartelijke groet,

Kitty, Marinka en team Puur