Uitnodiging voor een bakkie troost

Afscheid van Kitty, maar niet van Puur
1 januari 2024
Afscheid van Kitty, maar niet van Puur
1 januari 2024

Uitnodiging voor een bakkie troost

In de afgelopen jaren hebben we velen van jullie mogen bijstaan in het afscheid nemen. Er was verdriet, maar er waren ook mooie en/of intense momenten die we met elkaar gedeeld hebben. Anderen hebben we al mogen ontmoeten vanwege een afscheid dat in de (nabije) toekomst zal plaatsvinden en waarbij PUUR jullie mag ondersteunen. Om stil te staan bij wat was, maar zeker ook om kennis te maken met de nieuwe gezichten bij PUUR, nodigen wij jullie uit voor een bijeenkomst. Met een bakkie troost is er de gelegenheid om op een informele manier bij te praten, elkaar te leren kennen, gedag te zeggen en een kaarsje te branden voor degenen die zo gemist worden.

Waar en wanneer:
Zeewolde op zondag 21 januari van 14.30 – 16.30 uur in De Verbeelding, Verbeelding 25
Harderwijk op zondag 28 januari van 14.30 – 16.30 uur in de Catharinakapel, Klooster 1

We vinden het heel fijn jullie te verwelkomen. Om een gepersonaliseerd kaarsje te maken voor jouw overleden dierbare, is het fijn als je je per mail of telefonisch aanmeldt. Graag horen we met hoeveel personen je komt en voor wie wij een kaarsje mogen maken. Dit kan via info@puuruitvaartzorg.nl of 06-43988294.

Hartelijke groet, Kitty de Keijzer & Marinka de Haan