puur_uitvaartzorg_harderwijk

Afscheid nemen met zorg en aandacht

Afscheid heeft alles met liefde te maken

Wie men liefheeft, moet men eens loslaten. Dat is moeilijk, pijnlijk, maar onvermijdelijk. Juist daarom is het belangrijk om echt en oprecht afscheid te kunnen nemen. Waardig en PUUR.

Uitvaartbegeleiding van PUUR staat voor afscheid nemen met zorg en aandacht, ongeacht waar u verzekerd bent! Tegenwoordig is er vaak veel onduidelijk over de uitvaartverzekering die er afgesloten is. Wij kijken kosteloos met u naar hoe u verzekerd bent en wat dit voor u betekent. PUUR levert maatwerk; ook als het gaat om de kosten van een uitvaart denken wij met u mee.

Samen met u geeft PUUR stap voor stap vorm aan het afscheid. De praktische zaken hoeven echt niet allemaal tijdens de eerste afspraak geregeld te worden. Daar nemen wij met u de tijd voor.

PUUR begeleidt zowel begrafenissen als crematies in Harderwijk, Zeewolde, Ermelo, Putten, Dronten en omgeving. Overige locaties zijn uiteraard bespreekbaar.

PUUR heeft ervaring in het begeleiden van een grote diversiteit aan uitvaarten; van klein en intiem tot uitvaarten met vele bezoekers, uitvaarten met militaire eer, een afscheid waarbij iemand zijn/haar lichaam ter beschikking heeft gesteld aan de wetenschap etc. PUUR is niet verbonden aan bepaalde leveranciers maar heeft de vrijheid om u te laten kiezen wat bij u past.

Tot slot: PUUR staat open voor iedereen ongeacht culturele en/of sociale achtergrond, religie, geaardheid etc.
Wees Welkom!

 • Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
  Dankzij Kitty heb ik dingen gedaan die ik van te voren nooit gedacht had. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat het, ook al klinkt dat misschien raar, de perfecte uitvaart was en dat was het mooiste wat we mijn vader als laatste hebben kunnen geven.
  Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
 • Familie Dries van den Berg
  Na het plotselinge verlies van onze vader, opa en geliefde, hielp Kitty ons bij de organisatie van een mooie uitvaart. We kijken dankbaar terug op een intens en troostrijk afscheid. Het beeld blijft ons altijd bij dat ze met haar rode sjaal waardig voor de rouwkoets uit liep. Zo vervulde ze die hele week een onmisbare rol: liefdevol, betrokken en daadkrachtig.
  Kitty, je bent een topper. Dankjewel!
  Familie Dries van den Berg
 • Laura en Geerling Petersen
  Onlangs is onze zoon 2 dagen na de geboorte helaas overleden. Op dat moment kom je onverwachts voor zoveel keuzes te staan. Katinka heeft ons van begin tot einde ontzettend goed begeleid om alle beslissingen te kunnen nemen. Ideeën werden aangedragen, en er werd rekening gehouden met mij als kraamvrouw. Katinka was erg betrokken bij ons, je kon voelen dat ze dit beroep met passie en liefde doet! Nogmaals heel erg bedankt!
  Laura en Geerling Petersen
puur_uitvaart

Wensenboekje

Het is niet zo vanzelfsprekend om over je eigen uitvaart na te denken. Toch kan het prettig en geruststellend zijn om één en ander te bespreken en eventueel vast te leggen in een wensenboekje. Ook voor degenen die achterblijven kan dit troostend werken. Immers, als een naaste overlijdt en je moet ineens de uitvaart regelen dan kan het fijn zijn te weten dat de keuzes die je maakt overeenkomen met de wensen van de overledene.

online_wensenboekjewensenboekjehover

PUUR; kleinschalig en betrokken!

puur_uitvaartverzorging

Recente berichten

Hier leest u het laatste nieuws van PUUR

Voor informatie: 06 439 88 294 Bij overlijden: 0341 701 007